loading...
فروشگاه ماشین آلات ساختمانی، راهسازی، صنعتی و کشاورزی
pars بازدید : 63 چهارشنبه 23 بهمن 1398 نظرات (0)

قیمت بالابر ساختمانی

عوامل موثر بر قیمت بالابر ساختمانی

عوامل زیادی بر قیمت بالابر ساختمانی تاثیر گذار می باشد که در ادامه به شرح اصلی ترین آن می پردازیم.

تناژ یا ظرفیت بالابر

تناژ دستگاه یکی از موثرترین عامل بر روی قیمت بالابر ساختمانی می باشد. این دستگاه در انواع ظرفیت ها از بالابر تک فاز بین ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ کیلویی سه فاز و به شکل تک فاز و سه فاز ساخته می شود. هر چه تناژ و میزان ظرفیت بالابرها زیاد شود، به مراتب قیمت آن نیز بیشتر می گردد.

کیفیت الکتروموتور استفاده شده در بالابر ساختمانی

کیفیت الکترومور تاثیر چشمگیری بر روی قیمت بالابر ساختمانی دارد. الکتروموتورها در انواع و مدل های گوناگون وارد بازار می شود. در سایزهای الکتروموتور الکو آسیا، الکو و موتورژن جهت مونتاژ بر روی بالابر ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. در سایزهای سه فاز از الکتروموتورهای اروپایی، چینی و موتورژن برای مونتاژ برای بالابر ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. به این نکته توجه نمایید که هر چقدر قدرت الکتروموتور زیاد شود، به همان میزان نیز قیمت بالابر افزایش پیدا خواهد کرد.

علاوه بر آن باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که الکتروموتور این بالابرها در دو نوع ۳۳ کیلویی و ۴۵ کیلویی بر روی بالابر ساختمانی مونتاژ می شود، در هنگام خرید این دستگاه دقت نمایید که قدرت الکتروموتور با نوع آن تناسب داشته باشد.

کیفیت گیربکس به کار رفته در بالابر ساختمانی

گیربکس بالابر ساختمانی دارای ظرفیت های مختلفی بوده و باید با توجه به نیاز خود ظرفیت مناسب را انتخاب نمایید. در هنگام خرید بالابر ساختمانی باید به برند و کیفیت گیربکس توجه کنید.

کیفیت جعبه بالابر ساختمانی

جعبه بالابر ساختمانی از دیگر عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت بالابر ساختمانی می باشد. جعبه به قسمتی از دستگاه اطلاق شده که قطعات الکتروموتور، سیم بکسل، وینچ و گیربکس داخل آن قرار گرفته است. هر چه بالابر ظرفیت بیشتری داشته و قوی تر باشد، جعبه بزرگتر و در نتیجه قیمت بیشتری دارد.

کیفیت ریل و پایه به  کار رفته در بالابر ساختمانی

کیفیت ریل و پایه به کار رفته در بالابر، تاثیر مستقیمی بر روی قیمت بالابر ساختمانی دارد. هر چه ریل و پایه ضخامت بیشتری داشته باشد، به همان نسبت قیمت بالابر بیشتر می شود.

کیفیت سیم بکسل به کار رفته در بالابر ساختمانی

کیفیت و جنس سیم بکسل به کار رفته در بالابر ساختمانی باعث تغییر قیمت آن می شود. بر روی این دستگاه ۵۰۰ و ۲۵۰ کیلویی به طور معمول از سیم بکسل شماره هشت و بر روی بالابرهای یک تن از سیم بکسل شماره ده یا بیشتر استفاده می شود.

کیفیت کلید بالابر ساختمانی

کیفیت کلید بالابر ساختمانی و برند آن باعث تغییر قیمت این دستگاه می شود. کلید نصب شده بر روی این دستگاه در نوع ایرانی و چینی در بازار وجود دارد که به طور معمول کلید های واقع شده بر روی این بالابرها، کیفیت بالاتری در مقایسه با نوع چینی آن دارد.

ریموت بالابر ساختمانی

در صورتی که بالابر از راه دور کنترل شود و برای هر سری شروع و توقف به اپراتور نیاز نباشد، بهتر است از ریموت از راه دور استفاده نمایید. در صورتی که ریموت بر روی بالابر شما نصب شود، باعث افزایش قیمت بالابر ساختمان شود.

نصب بالابر ساختمانی

هزینه نصب بالابر ساختمانی بر روی قیمت آن تاثیر گذار می باشد. با توجه به میزان بار قابل تحمل و نوع بالابر قیمت آن تغییر می کند. از آن جا که نصب بالابر مهم بوده و در صورت نصب غیر اصولی می تواند باعث ایجاد خطر شود، بهتر است نصب بالابر به دست افراد حرفه ای انجام شود.

کاربرد بالابرهای ساختمانی

مصالح ساختمانی را در اندازه کوچک و صنعتی بالا می برند.

بار، مواد و مصالح مختلف اسکله ها، معدن و انبارها را حمل می کنند.

کامیون ها را تخلیه و بارگیری کرده و به نصب ماشین آلات نیز کمک می کنند.

مشخصات فنی بالابرهای ساختمانی

بالابرهای ساختمانی در مدل های ۱۰۰۰ و ۷۵۰، ۵۰۰، ۳۵۰ کیلوگرمی به بازار عرضه می شوند. در بالابرهای ۵۰۰ گرمی وجود ترمز الزامی بوده و حتما لازم است آن را به زمین به صورت محکم جوش داده تا از احتمال کله شده آن جلوگیری شود. علاوه بر آن سرعت این بالابرها معمولا ۲۱ متر بر دقیقه است.

ویژگی بالابر ساختمانی مرغوب

شامل ریل و پایه های ایمن و مقاوم می باشد.

راه اندازی آن سریع و آسان بوده و دارای ظاهر مناسبی است.

الکتروموتور به کار رفته در این  بالابر دارای سیم پیچی کامل مس با توان بالا و کیفیت خوب بوده به آمپر کمی نیاز دارد.

جنس گیربکس به کار رفته در آن با کیفیت است.

اجزای اصلی بالابر ساختمانی

https://opizo.com/NufEKE

pars بازدید : 74 چهارشنبه 23 بهمن 1398 نظرات (0)

کارکرد ویبراتور بتن

مقایسه قیمت ویبراتور بتن

مقایسه قیمت ویبراتور بتن با توجه به نوع و کیفیت قطعات آن انجام می شود. ویبراتورها در انواع ویبراتور دیزلی و ویبراتور بنزینی و همچنین ویبراتور کانورتوری و مکانیکی موجود می باشد.

ویبراتور چیست؟

ویبراتو به هر وسیله ای که دارای ارتعاش بوده گفته می شود که این ارتعاش را می تواند به یک ماده و جسم دیگر منتقل کند و در انواع گوناگونی موجود می باشد.

انواع ویبراتور بتن

ویبراتوربتن هوندا

ویبراتور بتن روبین

ویبراتور بتن میکسا

ویبراتور بتن کوپاژ

ویبراتور بتن روتین

ویبراتور بتن کیپور

ویبراتور بتن کاما

انواع موتور ویبره

موتور ویبراتور بتن دیزلی

موتور ویبراتور بنزینی گردون و ثابت

موتور ویبره برقی

ویبره بتن بدنه بادی

موتور ویبراتور بتن بنزینی گردون و ثابت

در این نوع موتورها، پایه به شکل ثابت به شاسی وصل می شود. این نوع ویبراتور بتن شامل یک عدد موتور بنزینی بوده و در نوع گردون نیز فقط پایه به شکل گردون و متحرک به شاسی متصل می باشد. این موتور ممکن است ساخت انواع کشورها باشد. همچنین این موتورها شامل شیلنگ ویبراتور بتن هستند و شلنگ ویبره بتن نیز در سایزهای گوناگون و برندهای مختلف موجود می باشند.

موتور ویبراتور دیزل

این نوع موتورها شامل شاسی و شلنگ ویبراتور بوده که شلنگ ویبره بتن در سایزها و برندهای مختلف وجود دارد. این موتور دارای اصطحلاک پاین تر و هزینه سوخت کم تری در مقایسه با موتور ویبره بنزینی هستند.

موتور ویبراتور برقی و بادی

این نوع موتورها برای نصب روی قالب های بتن به کار برده می شود و با وصل کردن باد به آن باعث ویبره شدن قالب می شود. ویبره بدنه بادی دارای توان های مختلفی می باشد. در نوع ویبراتور بتن برقی به جای باد از برق استفاده می شود.

ویبره بدنه بادی بتن

 برای به لرزش در آوردن قالب بتن و در محلی که احتمال آتش گرفتن و یا برق گرفتگی موجود باشد از ویبره بدنه بادی یا ویبره بادی بتن و یا ویبره قالب بتن استفاده می شود. ویبره بادی با وصل شدن به پمپ باد سبب لرزش شده و به سقف یا قالب ضربه وارد می نماید که در پل های هوایی و یا قالب های تونل مترو کاربرد دارد. ویبره قالب بتن یا ویبره لرزاننده قالب به بدنه قالب متصل شده و سبب لرزش در بتن می شود.

ویبره بدنه برقی بتن

از ویبره بدنه برقی یا ویبره برقی بتن یا ویبره قالب بتون برای لرزاندن قالب بتن استفاده می شود. ویبره برقی بتون در انواع ۳۰۰۰ و ۱۵۰۰، ۱۰۰۰، ۷۵۰ دور و با توان ضربه زدن ده کیلوگرم تا ده هزار کیلوگرم وجود دارد. این ویبره ها در انواع برندها موجود می باشند. ویبره قالب یا ویبره لرزاننده قالب بر روی بدنه قالب قرار گرفته و باعث بروز لرزش در بتن می شود. از این نوع ویبره برای پل های هوایی، قالب هاب تونل مترو، قالب بدنه بتن سد مورد استفاده قرار می گیرد.

میز ویبراتور

میز ویبراتور برای هماهنگ کردن و ترکیب مواد درون قالب ها و برداشتن خلل و فرج بین آن ها به خصوص در صنایع آزمایشگاهی، مزاییک سازی، سرند کردن مواد، مکانیک خاک، جدول سازی و ... استفاده می شود. این دستگاه در دو نوع الکترومکانیکی و مغناطیسی وجود دارد. در میز ویبراتور بتون مغناطیسی تنظیم کردن فرکانس بین صفر تا صد می توانید به لرزشی مناسب دست پیدا نمایید. اما در ویبره الکترومکانیکی به وسیله موتورهای ویبره تعبیه شده در آن تا شصت هرتز لرزش ایجاد می شود.

ساختار ویبراتور بتن مغناطیسی

این ویبره ها به این شکل کار می کنند که روبروی هم دو هسته سیم پیچیده شده قرار گرفته و جاذبه و دافعه بین هسته ها با اتصال جریان الکتریکی داخل سیم پیچ ایجاد می شود. از جمله کاربردهای این ویبره فیدرها، سرندها و هاپرها می باشد.

دلیل استفاده از ویبراتور بتن

از عمده ترین دلایل استفاده از ویبراتور بتون، بتن ریزی، مختلط کردن بتون، برداشتن خلل و فرج بتن می باشد و همین امر باعث رونق گرفتن استفاده از ویبراتور بتن است.

ویبراتور مکانیکی

بعد از بتن ریزی برای حذف هوای درون بتون و نزدیک کردن ذرات بتون به هم روش های متفاوتی موجود است که مناسب ترین روش، فشرده سازی و تراکم بتون با استفاده از وسایل مکانیکی است و مرسوم ترین وسایل مکانیکی برای این کار ویبراتور و یا لرزاننده داخلی می باشد.

اندازه فرکانس لازم برای موتور ویبراتور

اصلی ترین فاکتور برای این که بتن تازه را به بتونی یکپارچه و یک دست و بی خلل و فرج تبدیل کند، فرکانس ایجاد شده به وسیله موتور ویبراتور است. در صورتی که قدرت موتور ویبراتور و فرکانس به وجود آمده به وسیله آن قدرتمند نباشد، فرآیند ویبره بر روی بتون و به شکل صحیح عمل نکرده و تاثیر زیادی بر روی سطح ندارد. همچنین چنانچه فرکانس ویبراتور زیاد باشد به دلیل بالا رفتن هوای درون بتن، مقاومت و استحکام بتون افت پیدا می کند و مقاومت سطحی آن به صورت قابل ملاحظه ای کم می شود.

کاربرد ویبراتور بتن

همان طور که در جریان هستید این نوع ویبراتور برای بتن ریزی ساختمان استفاده می شود. در هنگام انجام بتن ریزی، احتمال به وجود آمدن خلل و فرج در میان بتن و ایجاد ناهمگنی مابین بتون ریخته شده از قبل و بتن جدید، وجود دارد. در صورتی که در هنگام بتن ریزی از ویبراتور استفاده نمایید، این مشکل به وجود نخواهد آمد.

با استفاده از مشخصات ومعیارهای عنوان شده در بالا، می توانید به مقایسه قیمت ویبراتور بتن بپردازید. در نتیجه می توان گفت که قیمت ویبراتور بتون با توجه به عواملی همچون نوع ویبراتور، کیفیت قطعات، کشور سازنده، برندهای مختلف و ... متغیر می باشد.

https://opizo.com/kYyItw

 

 

pars بازدید : 34 یکشنبه 29 دی 1398 نظرات (0)

بتونیر

بتونیر – میکسر بتن - خلاطه

این دستگاه که به آن ملات ساز، بتونیر، خلاطه و میکسر بتن نیز گفته می شود، با ظرفیت های متنوع از 120 تا 1000 لیتر به مشتریان ارائه می گردد. بارگیری مصالح در بتونیر به دو صورت دستی و یا توسط باکت هیدرولیکی صورت می پذیرد. از جمله کاربری های آن می توان به مواردی همچون بتونیر ساختمانی و بتونیر راه سازی اشاره کرد.

نحوه مراقبت از بتونیر:

میکسرهای بتن به دلیل تماس همیشگی که با بتن دارند  باید تحت مراقبت  و نگهداری همیشگی باشند.باقی ماندن  سیلیس موجود در بتن باعث فرسایش دستگاه میشود  به همین دلیل باید تجهیزات به صورت روزانه از هرگونه بتن پاک و تمیز شوند. در ادامه مهمترین نکات جهت افزایش طول عمر بتونیر را برای شما ذکر خواهیم نمود:

مهمترین موارد  نگهداری از میکسر بتن :

 موتور بتونیر را همیشه تمیز نگه دارید

موتور بتونیر برای آنکه بتواند به درستی کار کند به طور همیشگی باید تمیز نگه داشته شود. به صورت روزانه حتما موتور و بدنه آن را با استفاده از یک پارچه مرطوب تمیز کنید، به این مورد توجه نمایید که ذرات بتن و گرد و غبار به راحتی می تواند وارد موتور شوند،  با باد گرفتن موتور می توانید ذرات بتن را از سطح موتور پاک نمایید. به همین خاطر توجه نکردن به تمیز کردن موتور به صورت روزانه باعث صدمه به موتور دستگاه  و همچنین افزایش هزینه تعمیر و نگهداری میگردد.

تمیز کردن دیگ میکسر

برای استفاده کردن طولانی از میکسر بتن، باید در نگهداری از دیگ آن نیز کوشا باشید. نگهداری از دیگ میکسر ساده است، هر روز پس تمام شدن کار آب را چندین دفعه داخل دیگ بگردانید تا بتن های باقی مانده در داخل دیگ به طور کامل از بین بروند همچنین سطح بیرونی دیگ را شستشو و بتن ها را از روی سطح پاک نمایید. از آب فشار قوی نیز می توان برای تمیز نمودن داخل دیگ بتونیر استفاده نمود.  

برای تمیز شدن بتن ها از داخل دیگ، بتونیر را به طور کامل با آب پر کنید و جهت چرخش دیگ را بر خلاف جهتی که میکسر می چرخد، تنظیم و روشن نمایید. این کار تاثیر زیادی در پاک کردن تمامی بتن ها از سطح دیگ میکسر دارد. چندین دفعه دیگ را پر از آب نمودهو بچرخانید و آب را تخلیه کنید این کار را تا زمانی که آب خروجی از بتونیر شفاف و از هر گونه ذرات بتن تمیز گردد انجام دهید.

چگونه دستگاه خود را سالم نگاه داریم، تا عمر بیشتری داشته باشد:

به دلیل نبود کمک فنر بتونیرها نباید به سرعت حرکت ، و در صورت یدک کش کردن نیز با سرعت حرکت داده نشود، چون بر اثر ضربه های وارد شده باعث شل شدن اتصالات می شود و در نتیجه منجر به خرابی دستگاه می گردد.

بهترین روش ساخت بتن: اول آب را در داخل دیگ ریخته، دیگ را به حرکت در آورید و سپس ماسه سیمان را اضافه کنید. زیرا در غیر این صورت متریال چسبیده و با تکان خودرن دیگ، محور دچار خرابی میگردد.

  • گیربکس دستگاه نیاز به واسکازین دارد که باید بصورت مداوم تهیه و سرویس گردد
  • پس از هر بار بتن سازی، داخل دیگ را شسته و تمیز کنید تا عمر دستگاه بیشتر شود.
  • موتورها هر 500 ساعت یک بار سرویس شوند.
  • از ضربه زدن به دیگ و موتور بپرهیزید.
  • دقت کنید برق ورودی بدون نوسان و افت ولتاژ باشد.
  • هنگام یدک کش کردن حتماً از اتصال کامل اطمینان داشته باشید.
  • در مکان های شیب دار حتما چرخ ها را با وسیله ای قفل کنید.

 

 

 

pars بازدید : 86 سه شنبه 24 دی 1398 نظرات (0)

قیمت شاسی کاتر آسفالت بر

در این مقاله به بررسی انواع  شاسی کاتر آسفالت بر می پردازیم, کاتر آسفالت بر بنزینی و کاترهای دیزلی امروزه یکی از اصلی ترین و پر کاربرد ترین ماشین آلات در صنعت راهسازی و در کلیه پروژه های عمرانی مانند انشعابات لوله کشی و نصب لوله های گاز و برش آسفالت های خیابان و سقف های بتنی و هزاران پروژ عمرانی دیگر به شمار می آید که با انواع شاسی و موتور های مختلف توسط تولید کنندگان این محصول با کیفیت های مختلف و برندهای مختلف شاسی کاتر برش بتن و آسفالت تولید و روانه بازار می گردد و راندمان کار در کلیه پروژه ها را تا حد ممکن بالا میبرد,این تیپ از دستگاه از یک شاسی و یک موتور که بر روی شاسی کوپله شده تولید میگردد و با نصب تیغه کاتر آسفالت بر به شما این امکان را میدهد که به راحتی بتوانید هر سطحی از بتن و یا آسفالت را برش زده و عملیات عمرانی خود را آغاز نمایید.

تولید کنندگان مختلفی در این صنعت وجود دارد که هر کدام با استفاده از طراحی خاص و کیفیت های مختلف در تولید شاسی کاتر آسفالت بر فعالیت دارند, در اینجا به انواع شاسی های  تولید شده میپردازیم.

انواع شاسی کاتر:

 شاسی تهران کاتر:

این شاسی از اجزای مختلفی تشکیل شده و ورق کف شاسی کاتر از ورق آهن 4 میل و مخزن آب این شاسی از ورق آهن 2.5 میل ساخته شده و شفت به کار گرفته شده از نوع فولاد می باشد این شاسی دارای یک دسته برای تنظیم ارتفاع تیغه و یک کفی برای نصب راحتر موتور و دو محافظ بر روی تیغه کاتر آسفالت بر و دیگری بر روی فولی و تسمه موتور و هر شاسی دارای 2 چرخ و یک شیر جهت ریختن آب بر روی تیغه می باشد, رنگ بدنه شاسی کاتر تهران کاتر زرد رنگ می باشد.

شاسی کاتر خلیج فارس:

 شاسی خلیج فارس از کفی ورق 5 میل و باک آن از ورق 2.5 میل ساخته شده و رنگ بدنه آن آبی می باشد,  شافت استفاده شده در آن از ترانس مقاوم می باشد و دارای یک فرمان ساچمه ای برای تنظیم ارتفاع تیغه کاتر آسفالت بر و دارای محافظ بر روی فولی و تسمه موتور و محافظ تیغه و شیر آب و دو دسته جهت به حرکت در آمدن شاسی کاتر بنزینی

شاسی کاتر تکنو کاتر:

 شاسی کاتر آسفالت بر بنزینی تکنو کاتر از ورق کفی 3.5 میل و مخزن آب آن از ورق 2 میل ساخته شده رنگ این مدل شاسی تقریبا نارنجی و مایل به گلبهی می باشد و دارای شافت ترانس و دسته معمولی جهت ارتفاع تیغه و دو محافظ و دو چرخ در جهت به حرکت در آوردن شاسی تشکیل گردیده.

شاسی کاتر صنعت پوریا:

 کاتر بنزینی صنعت پوریا همانند شاسی کاتر تکنو کاتر از ورق 3.5 میل و ورق مخزن آب آن از ورق 2 میل و از یک دسته تنظیم ارتفاع تیغه برش معمولی و با دو چرخ و دو محافظ و دو دسته در جهت جابجایی شاسی کاتر آسفالت بر تشکیل گردیده, رنگ این شاسی مانند شاسی کاتر تهران کاتر زرد رنگ می باشد. 

شاسی کاتر جهان نما:

 کاتر بنزینی جهان نما از ورق کفی 6 میل و مخزن آب 3 میل وبا بهترین نوع شافت و یا ترانس با رنگ بدنه قرمز ساخته شده که به مانند انواع شاسی ها دارای دو چرخ و شیر آب و دو محافظ بر روی تیغه برش آسفالت و بر روی فولی و تسمه موتور می باشد, و دارای فرمان تنظیم ارتفاع تیغه بتن بر ساچمه دار برای راحتی هر چه بیشتر اپراتور و دو دسته جهت حرکت شاسی می باشد, این شاسی یکی از با کیفیت ترین شاسی های موجود در بازار می باشد.

نوع سوخت کاترهای آسفالت بر:

شاسی کاتر بسته  به نوع موتور که هم میتوان موتور کاتر دیزلی باشد و یا موتور کاتر بنزینی, با کفی های مختلف ساخته و تولید میگردد که این تیپ از شاسی دارای سایزهای مختلف و برندهای متنوعی می باشد, موتور کاتر های موجود در بازار به دو دسته بنزینی و دیزلی تقسیم میگردد که اصولا موتورهای بنزینی تک سیلندر, و موتورهای دیزل هم میتواند تک سیلندر و هم موتورهای کاتر دو سیلندر باشد, در شاسی های کوچک از موتور های تک سیلندر و در شاسی های بزرگتر از موتور های دو سیلندر استفاده میگردد.

در شاسی های متوسط و یا معمولی از موتور های بنزینی با قدرت 13 اسب و یا 16 اسب استفاده میگردد که اصولا این موتورها دارای هندل جهت روشن شدن موتور می باشد که نسبت به موتورهای دیزلی از لحاظ کارایی و تعمیرات موتورهای و هزینه لوازمات جانبی و هزینه تعمیر مناسب تری برخوردار می باشد, و در شاسی های کاتر برش بتن با موتور دیزلی تک سلیندر از قدرت های 9 اسب و یا 10 اسب استفاده میگردد, این تیپ از موتور ها همانگونه که دربالا اشاره کردیم از توان بهتری نسبت به موتور های بنزینی برخوردار می باشد ولی از لحاظ تعمیرات و هزینه قطعات قیمتی بالاتر از موتور های کاتر بنزینی را دارا می باشد.

ولی در شاسی های بزرگتر اصولا از موتورهای 2 سیلندر و پر قدرت استفاده میگردد.

شاسی های کاتر متوسط میتوانند تیغه برش آسفالت سایز 35 و یا  تیغه کاتر بتن بر تا سایز 45 را ساپورت نمایند, ولی درکاتر آسفالت بر دیزلی با موتور دوسیلندر شما میتوانید از تیغه سایز 60 (بسته به نوع شاسی کاتر و موتور کاتر دیزلی) تا تیغه سایز 120 نیز استفاده نماید که این تیپ از تیغه کاتر آسفالت بر بسته به نوع سکمنت های آن هم میتواند تیغه کاتر برش بتن باشد و هم تیغه کاتر برش آسفالت.

pars بازدید : 88 یکشنبه 15 دی 1398 نظرات (0)

 

قیمت شیلنگ ویبراتور

شیلنگ ویبراتور مکانیکی و یا همان شیلنگ ویبراتور بنزینی که یکی از کاربردی ترین انواع شیلنگ های ویبراتوردر صنعت ساخت وساز شناخته می شود,که در اکثر پروژهای عمرانی و ساخت و ساز با حجم کم مورد استفاده قرار میگیرد.

این نوع شیلنگ ویبراتور نیروی محرک خود را از ویبراتور های بنزینی و ویبراتور های برقی تامین میکند و عمل ارتعاش را انجام میدهد.

اجزای تشکیل دهنده شیلنگ ویبراتور مکانیکی :

متشکل از پوسته و پوکر وفنر و بلبرینگ می باشد که در زمان خرید شیلنگ ویبراتور مکانیکی باید به آنها توجه شود.

قسمت پوکر که در ابتدای شیلنگ قرار دارد وظیفه ویبره زدن را بر عهده دارد, نیروی تولید شده ویبراتور توسط کوپلینگ به فنر شیلنگ ویبراتور منتقل و از شیلنگ توسط بلبرینگ های داخل پوکر به بدنه پوکر منتقل میگردد و عمل ارتعاش و ویبره زدن انجام می شود.

همانگونه که گفتیم شیلنگ ویبراتوراز ابزار آلات اصلی در پروژ ها نامیده می شود که وظیفه ایجاد ارتعاش و از بین بردن حباب و خلل موجود در بتن و گرفتن آب اضافی بتن و به دست آمدن پی مقاوم با تراکم بالا در بتن را بر عهده دارد.

شیلنگ ویبراتور مکانیکی دارای سایز های متفاوت و متراژهای متفاوت میباشد که به آنها اشاره خواهیم کرد:

شیلنک ویبراتور مکانیکی 1 اینچ

شیلنگ ویبراتور مکانیکی 1.5 اینچ

شیلنگ ویبراتور مکانیکی 2 اینچ

شیلنگ ویبراتور مکانیکی 2.5 اینچ

شیلنگ ویبراتور مکانیکی 3 اینچ

امروزه کشورهای مختلفی هستند که این نوع شیلنگ ویبراتورها را تولید و روانه بازار میکنند و از جمله این کشورها میتوان به شیلنگ های ایرانی مانند : شیلنگ ویبراتور ایرانکوب و کشورهای تولید کننده شیلنگ ویبراتور بنزینی ماننده شیلنگ ویبراتور میکاسا ژاپن و یا شیلنگ ویبره کوپاز کره و یا انواع شیلنگ ویبراتوراروپایی و چینی اشاره داشت.

در مواقع کار با شیلنگ ویبراتور مکانیکی باید توجه داشت که شیلنگ بین آرماتور خموده نگردد تا باعث بریدن فنر و خرابی ایمپلر و شیلنگ شود.

باید توجه داشت بعد از هر شیفت کاری با شیلنگ ویبراتور مکانیکی شیلنگ ها تمیز و عاری از بتن گردد.

 

pars بازدید : 44 یکشنبه 15 دی 1398 نظرات (0)

ماله پروانه ای به چه نوع دستگاهی گفته میشود:

ماله پروانه ای به ماشین هایی گفته میشود که برای صاف کردن سطح های بتنی بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد.

بتن را میتوان یکی از اساسی ترین مصالح ساختمانی نام برد و سازه های گوناگونی با بتن ایجاد میگردد , مانند: استراکچر ها، پی ساختمان،اسکلت بتنی دیوارهای مسلح و انواع سطوح بزرگ پروژه ها همواره میتوان بتن را یکی ازاصلی ترین عناصر در ساخت سازه‌ های مستحکم بتنی دانست و به یقین میتوان این عنصر و یا ماده را از بهترین متریال برای ساخت سطحهای بزرگ و مسطح در نظر داشت.

مواردی مانند محوطه سازی, کف سالن های ورزشی, و حیاط های بزرگ ساختمان ها, کف انبار, فضاهای بزرگ شهری, از جمله مواردی هستند که از بتن در جهت کف سازی مورد استفاده قرار میگیرد.

به همین منظور نیاز به تجهیزات و دستگاه هایی میباشد که در مرحله اول کیفیت کار بالای داشته باشند ودر مرحله بعد سرعت و راندمان بالایی ایجاد کند, یکی از مهمترین این تجهیزات که با هدف صاف و مسطح کردن سطح بتن در تایم معین بعد از بتن ریزی طراحی و ساخته شده, ماله پروانه ای نام دارد که با نام هایی دیگری مثل ماله برقی و یا ماله هلیکوپتری نیز خوانده می ‌شود. دستگاهی که درعملیاتهای بتن ریزی در جهت صاف و سیقلی کردن سطوح بتنی و پرداخت روی بتن مورد استفاده قرار میگیرد.

ماله پروانه ای سر نشین دار

ما در این مقاله مقایسه ای بین این دو مدل ماله را جهت انتخاب بهتر و درست ترمشتریان انجام می دهیم :

ساختار ماله هلیکوپتری

کلیه این دستگاه ها با تفکرات یکسان در صاف نمودن سطوح بتنی و سیمانی طراحی و تولید گردیده است, و تفاوت آنها دراجرای حجم بتن ریزی و ابعاد کار می باشد که هر کدام موارد استفاده خاصی را دارا میباشند که در بالا به آنها اشاره کردیم.

هردستگاه ماله پروانه دارای چهار پروانه و یا چهار ملخ میباشد, که شبیه به پروانه هلیکوپتر میباشند, و با حرکت چرخشی و گردش تیغه ماله ها بر سطح بتن باعث صاف و سطح سازی بتن می گردد, این دستگاه اصولا از یک موتور بنزینی و یا دیزلی و یا الکتریکی به همراه یک گیربکس و دسته و ملخ و یک شاسی فلزی به همراه یک گارد محکم در جهت ایمنی اپراتور تشکیل شده.

مشخصات ماله دستی:

این تیپ ازدستگاه ها متشکل از یک دسته میباشد که توسط اپراتور هدایت می گردد و برای بتن ریزی پروژه های کوچک وهمچنین پروژه های متوسط مناسب می باشد, همانند پارکینگ و پیاده رو و کف پمپ بنزین و هم چنین بتن ریزی مجتمع ها مورد استفاده قرار میگیرد, چون در فضاهای کوچک به دلیل وزن و ابعاد ماله سرنشین دار کار با آن دشوار می باشد ماله موتوری معمولی نسبت به ماله موتوری سرنشین دار کارایی بیشتری دارد.

 

مشخصات ماله سرنشین دار:

این تیپ از دستگاه دارای یک صندلی نفربر به روی دستگاه می باشد, کاربرد این مدل از ماله بیشتر برای سطوح وسیع و با حجم کار بالا می باشد, مانند فرودگاه ها و نیز سالن نمایشگاه ها چون کیفیت و سرعت بهتری رو به شما ارایه می دهد و علت استفاده از ماله سرنشین دار در حجم های بزرگ همین قدرت و سرعت می باشد زیرا ماله کشی تا زمانی بتن خشک نشده انجام می گردد,اگر بتن خشک و سطح آن سفت شود دیگر ماله کشی بر روی آن انجام نخواهد شد.

ماله پروانه ای سرنشین دار از لحاظ عملکرد کاری سه برابر بالاتر از ماله پروانه ای معمولی می باشد و سه برابر ماله پروانه ای معمولی توانایی کار کردن دارد. ماله سرنشین دار قیمتی بالاتر از از ماله پروانه ای معمولی دارد.

چه زمانی باید از ماله هلیکوپتری استفاده شود؟

پس از عملیات بتن ریزی , باید بتن به و سیله پارو و یا شمشه دستی و یا شمشه موتوری بصورت یکسان رو سطح بتن ریزی شده پخش گردد.

پس از مدت اندکی و در موقعی که آب بتن به مقدار معینی گرفته شد و بتن تا حدی سفت شد, بصورتی که اپراتور بتواند روی بتن حرکت کند و در داخل بتن فرو نرود میتوان عملیان ماله زدن را با دور کم از قسمت گوشه و درجهت عقربه های ساعت شروع نمود.

هزینه عملیات :

اگر مساحت کاری شما بزرگ است و توان خرید ماله پروانه ای سرنشین دار را دارید در خرید آن شک نکنید زیرا سرعت کاری شما را بسیار بالا برده و باعث سودآوری شما میشود.ولی اگر هدف شما کفسابی در مقیاس های کوچک مانند پروژه های ساختمانی و مسکونی می باشد نیازی به ماله پروانه ای سرنشین دار نخواهید داشت و با ماله موتری معمولی میتوانید کار خود را انجام دهید.

پس اگردر پایان قصد خرید ماله پروانه ای را دارید به درک کاملی از ماله موتوری مورد نیاز و میزان سرمایه گذاری خود رسیده اید میتونید سرانجام با اطمینان خرید خود را انجام دهید.

قیمت ماله پروانه ای :

چه مقدار پول جهت خرید ماله موتوری دارید چون ماله پروانه ای سرنشین دار قیمتی چهار برابر ماله پروانه ای معمولی دارد و اگر پول کافی برای خرید ماله پروانه ای سرنشین دار ندارید میتوانید:

ماله سرنشین دار اجاره کنید

از کارفرما بخواهید هزینه خرید ماله مورد نیاز را برای شما فراهم آورد

ماله موتوری معمولی تهیه کرده و پروژه رو بصورت تکه ای انجام دهید

قبل از خرید انواع ماله موتوری جهت اطلاع قیمت و انواع آن با مشاوران  پارس موتور تماس بگیرید.

pars بازدید : 82 یکشنبه 01 دی 1398 نظرات (0)

در این مقاله درباره نیاز پروژه های ساختمانی و عمرانی کوچک به بالابر ساختمانی تکفاز و اجزای تشکیل دهنده آنها می پردازیم.

با شروع یک پروژه عمرانی و ساخت و ساز در حجم کوچک و متوسط ،برای جابجایی های عمودی و حمل مصالح ساختمانی و اجزاء ساختمانی به اولین وسیله ای که در کلیه پروژه ها به آن  نیاز مبرم  داریم، یک وسیله بالا کشنده برای جابجایی با قدرت و سرعت و کیفیت مناسب نیاز می باشد.

قیمت بالابر ساختمانی

بالابرها یکی از اصلی ترین و مهم ترین تجهیزات ساختمانی به شمار می آید که در اکثر پروژه های در حال ساخت و در حال بازسازی مورد استفاده قرار میگیرد.

و همچنین از این دستگاه میتوان برای جایجایی بار در انبارها و معدن ها و کارخانه ها استفاده نمود

بالابر ها بر اساس نوع موتور و نوع برق مصرفی آنها و گیربکس و شاسی به وزن ها و توناژهای مختلف تقسیم میگردد که پر استفاده ترین نوع این تیپ دستگاه ها بالابرهای 350 کیلویی تکفاز که بیشتر در پروژه های کوچک و مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد و اصولا در این سایز از بالابر از الکتروموتورهای سه اسب تکفاز و گیربکس حلزونی سایز 86 استفاده می گردد،دلیل استفاده از گیربکس در بالابر کاهش دور موتور و بالابردن توان دستگاه می باشد که توسط یک شافت به قرقره ارتباط پیدا میکند، وظیفه قرقرها در بالابر نگه داشتن بکسل به دور خود می باشد تا بکسل بطور منظم و بدن پیچ خوردگی به دور قرقره تابیده شود تا عملیات بالا و پایین بردن بار به سهولت و بصورت منظم انجام گردد.

کلیه این اجزاء در شاسی و یا جعبه ای به اسم کالسکه و یا وینچ بصورت ردیف در کنار هم قرار میگیرد که بصورت ریلی بر روی پایه بالابر قرار می گیرد، که اصولا پایه های بالابر از لوله های گازی ساخته میشود و تمام فشار بالابر و بار بر روی پایه ها مهار می شود، باید به این نکته توجه داشت که پایه ها خوب یه زمین جوش خورده و یا مهار شده باشد تا در زمان جابجایی و حمل بار دستگاه سقوط نکند و همیشه باید نسبت به توان بالابر عملیات جابجایی انجام گردد

یکی از مهمترین کارها در استفاده از بالابر چک کردن اجزای تشکیل دهنده و گیربکس و موتور و اتصالات تشکیل دهنده دستگاه می باشد که باید بصورت روزانه و دوره ای مورد بازدید قرار گیرد تا از بروز هر گونه حوادث و حدر رفت زمان و هزینه های ناشی از ایرادات جلوگیری گردد.

pars بازدید : 72 سه شنبه 11 تیر 1398 نظرات (0)

در صنایع ساختمانی و سازه‌های مختلف یکی از مصالح مورد نیاز بتن است که در ساخت اکثر سازه‌ها کاربرد فراوانی دارد. انواع مختلف بتن با مقاومت‌های مختلف و کاربردهای متنوع تولید می‌شوند. در زمان بتن ریزی نکاتی باید رعایت شود تا محصول نهایی از کیفیت بالایی برخوردار شود. یکی از ابزارهایی که در هنگام بتن ریزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، ویبراتور بتن است. دستگاه ویبراتور بتن ارتعاشاتی تولید می‌کند که این ارتعاشات به وسیله شیلنگ‌های ویبراتور به بتن تازه ریخته شده منتقل شده و باعث می‌شود حباب‌های موجود در داخل بتن که معمولا بین 5 تا 8 درصد بتن را تشکیل می‌دهند، از آن خارج شوند و استحکام بتن به بیشترین حد خود برسد.

انواع شیلنگ ویبراتور

انواع شیلنگ‌های ویبراتور بتن

یکی از اجزاء اصلی در عملیات بتن ریزی ویبره کردن آن است. این ویبراسیون توسط ویبراتور بتن انجام شده و با استفاده از شیلنگ به بتن تازه ریخته شده منتقل شده و باعث ایجاد یک بتن یک دست و مقاوم می‌شود. انواع مختلف ویبراتور و شیلنگ ویبراتور بتن وجود دارند که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم. انواع شیلنگ شامل، شیلنگ ویبراتور پرتابل، بنزینی، دوشی، کانورتوری، بادی، برقی، دریلی و مکانیکی است که هر کدام برای موارد خاصی کاربرد دارند. این شیلنگ‌های ویبراتور دارای سایزهای متفاوتی هستند و آنها در سایزهای 1، 1.5، 2.5 و 3 اینچ تولید می‌شوند. شیلنگ‌های ویبراتور توسط کشورهای مختلفی تولید می‌شوند و شما می‌توانید آنها را در بازار پیدا کنید. شلنگ‌های ویبراتور با قیمت‌های مختلفی در بازار هستند که قیمت آنها بستگی به نوع آن مانند بادی، برقی، مکانیکی و بنزینی و سایز و کشور سازنده متفاوت خواهد بود.

انتخاب شیلنگ ویبراتور مناسب

هر پروژه‌ای بنا به گستردگی آن و نوع آرماتور‌بندی، نیاز به ویبراتور و شیلنگ ویبراتور مخصوص به خود را دارد. برای به دست آوردن و ایجاد یک بتن همگن نوع مناسب شیلنگ ویبراتور باید انتخاب شود تا بتواند به خوبی حباب‌ها را از بتن خارج کرده و یک مخلوط هماهنگ تولید کند.

شیلنگ ویبراتور مکانیکی

این نوع از شیلنگ یکی از پرکاربردترین انواع است و در اکثر پروژه‌ها کاربرد دارد. از این شیلنگ می‌توان در ویبراتورهای دیزل، بنزینی و برقی استفاده کرد.

شیلنگ ویبراتور دریلی

از این نوع بیشتر در پروژه‌های متوسط و کوچک استفاده می‌شود. این نوع وزن کمی دارد و به آسانی می‌توان آن را جابجا کرد. برای پروژه‌هایی مانند ستون ریزی و در ساختمان‌های کوچک این شیلنگ توانایی کافی در ایجاد یک بتن هماهنگ را دارد.

شیلنگ ویبراتور بادی

در برخی از پروژه‌ها که کمپرسور هوا وجود دارد، می‌توان از این نوع شیلنگ استفاده کرد. انواع مختلفی از این نوع شیلنگ برای مصارف کوچک و بزرگ وجود دارد که نسبت به اندازه پروژه می‌توان از آنها استفاده کرد.

شیلنگ ویبراتور دوشی و پرتابل

در برخی از پروژه‌ها فضای کافی برای مانور دادن اپراتور دستگاه ویبره وجود ندارد که این نوع، برای این مکان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این نوع بیشتر در پروژه‌هایی که دقت بالا نیاز است استفاده می‌شود و قیمت نسبتا بالاتری دارند.

شیلنگ ویبراتور کانورتوری

پروژه‌هایی مانند سد سازی و یا راه آهن، معمولا چندین اپراتور در یک زمان عملیات ویبره کردن بتن را انجام می‌دهند، این نوع از شیلنگ در این پروژه‌ها کاربرد فراوان دارد.

در هنگام خرید شیلنگ ویبراتور باید به چه نکاتی توجه کرد

همیشه قبل از خرید باید به الزامات پروژه توجه کرد تا بتوان نوع مناسب شیلنگ را تهیه کرد در زیر راهنمایی‌هایی ارائه شده تا با توجه به آنها بتوانید بهترین نوع را انتخاب کنید. در مرحله اول حجم پروژه و فضای موجود برای قرار دادن شیلنگ و موتور ویبراتور را در نظر بگیرید. از مواردی که باید به آن توجه کرد، مقاومت قسمت پوکر و انعطاف پذیری شیلنگ است که باید در نظر داشته باشید. این قسمت‌ها به خاطر تماس با بتن باید استحکام بالایی داشته باشند. برای هر کاری قطر شلنگ مناسب را در نظر بگیرید. معمولا فضای بتن ریزی در انتخاب قطر شیلنگ موثر است. از دیگر موارد مهم، فاصله بین آرماتورها است. شیلنگ باید بتواند به داخل آرماتورها فرو رود و قسمت‌های داخلی را ویبره کند. همیشه سعی کنید از انواع مرغوب استفاده کنید تا دوام و ایمنی مورد نظر را تامین کند.

pars بازدید : 146 پنجشنبه 06 تیر 1398 نظرات (0)

ویبره زدن یکی از مراحل مهم در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی بتنی است. در زمان بتن‌ریزی، ممکن است صدها یا حتی هزاران حباب هوا در آن وجود داشته باشد که این امر می‌تواند به طور قابل توجهی ساختار بتن را تضعیف نماید. ویبراتورهای بتن با به شدت تکان دادن بتنی که تازه ریخته شده، این حباب‌های هوا را از بین می‌برند. استفاده از ویبراتور بتنی در طی بتن‌ریزی، نه تنها توصیه می‌شود، بلکه در بسیاری از موارد جزء آیین‌نامه طراحی سازه‌های بتنی است.

ویبره زدن بتن

ویبراتورهای بتن چگونه کار می‌کنند؟

ویبراتورهای بتن به شکل‌های مختلفی وجود دارند و می‌توانند برقی و یا بادی باشند. موارد استفاده از ویبره بتن را می‌توان به سه دسته اساسی تقسیم کرد.

ویبره قالب‌بندی

ویبره قالب‌بندی به طورمعمول برای ساختمان‌های بتنی پیش ساخته استفاده می‌شود و شامل نصب ویبراتورها در خارج از اشکال بتنی است. برای بتن‌ریزی‌های بزرگ‌تر، ویبراتورهای خارجی اغلب به اندازه 6 فوت از یکدیگر فاصله دارند.

ویبره سطح

با ویبره سطح، ویبراتورهای بزرگ‌تر ( که گاهی اوقات "جهنده" نیز نامیده می‌شوند) به طور دستی بر روی سطح بتن ریخته شده، قرار داده می‌شوند. این روش با توجه به عمق اسلب حدود 6 اینچ یا کمتر از آن محدودیت دارد، اما سطح صاف و یکنواختی را ایجاد می‌کند که به خصوص زمانی که ظاهر کار مهم باشد بسیار مطلوب است.

ویبره داخلی

ویبراتورهای داخلی بتن از معمول‌ترین ویبراتورهای مورد استفاده هستند. بسیاری از آنها می‌توانند توسط یک اپراتور کنترل شوند و مورد استفاده قرار بگیرند. این یک فرایند نسبتاً ساده است، کارگر به سرعت یک ویبراتور داخلی که شبیه پروب است را در بتن خیس وارد می‌کند و سپس به آرامی آن را بیرون می‌آورد.

ویبره بتن چقدر طول می‌کشد؟

در اکثر موارد بتن‌ریزی، ویبره زدن به طور کم و یا نادرستی انجام می‌شود. بهترین تکنیک با یک ویبراتور داخلی، بیرون کشیدن ویبراتور به طور بسیار آرام است، با نرخ حدود 1 اینچ در هر ثانیه. تا زمانی که پس از خارج ساختن ویبراتور هنوز هم حباب‌ها نمایان باشند، ویبره زدن لازم است. گاهی اوقات پیمانکاران از کارگران می‌خواهند که این کار وقت‌گیر را به طور موثرتری یعنی به سرعت انجام دهند، اما نتیجه آن می‌تواند شکست سازه پس از خشک شدن بتن باشد. در عین حال، اگر ویبراتور را برای مدتی طولانی در بتن نگه دارید، آب و ذرات بتن از هم تفکیک شده و موجب مشکلاتی در مقاومت و زیبایی بتن می‌شود.

بهترین شیوه‌های ویبره داخلی

ویبره زدن به طور مناسب مستلزم تجربه و مهارت است. زمانی که از یک ویبراتور داخلی استفاده می‌کنید، از بهترین شیوه‌ها پیروی کنید تا از مشکلات معمول جلوگیری نمایید. یک ویبراتور بتن یدکی نیز دم دست داشته باشید تا در صورت خراب شدن ویبراتور اول از آن استفاده کنید و برای حل مشکل آن منتظر نمانید. مراقب باشید تا بتن با اسلامپ پایین را کمتر از حد معمول ویبره نزنید. " اسلامپ" معیار کارایی بتن است. از آنجایی که بتن‌های اسلامپ پایین سفت‌ترند، به ویبره‌زدن بیشتری نیاز دارند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از بتن خود تحکیم یافته استفاده کنید که دیگر نیازی به ویبره‌زدن ندارد. اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی در لایه‌های بتنی که قبلاً ریخته شده نفوذ می‌کنید تا از اتصالات ناپیوسته بین آنها جلوگیری شود. ویبراتور باید حداقل 6 اینچ به لایه قبلی نفوذ کند. اتصالات ناپیوسته زمانی ایجاد می‌شوند که لایه جدید بتن بر روی لایه قبلی که به اندازه کافی سفت شده ریخته می‌شود و اتصال بین دو لایه کار دشواری است. ویبراتور باید به صورت کمی عمودی تا تقریباً عمودی وارد بتن شود تا بیشترین اثر را داشته باشد. همچنین، ویبراتور را زیاد خم نکنید چون ممکن است خراب شود. از اشتباه رایج استفاده از ویبراتور به عنوان یک ابزار بتن‌ریزی اجتناب کنید. این امر می‌تواند موجب ایجاد سطحی ناصاف و سایر مشکلات دیگر شود. ویبراتور را کاملاً در بتن فرو ببرید و حداقل 10 ثانیه داخل بتن نگه دارید. استفاده از ویبراتور نباید از سرعت متوسط 3 اینچ در هر ثانیه بیشتر شود و پس از آن باید از بتن بیرون کشیده شود؛ اغلب اوقات یک اینچ در هر ثانیه می‌تواند بهترین نتیجه حاصل کند. هر بار که ویبراتور را وارد بتن می‌کنید، باید با شعاع ویبره در مرحله پیشین همپوشانی داشته باشد. یک حساب سرانگشتی خوب این است که شعاع عملکرد ویبراتور چهار برابر قطر نوک ویبره باشد. قبل از اقدام به ویبراسیون، بررسی کنید که آن ناحیه قبلاً توسط همکاران دیگر ویبره نشده باشد. هنگامی‌که دیگر حباب‌های هوا از بتن خارج نمی‌شوند و یا در سطح بتن حبابی دیده نمی‌شود، می‌توانید ویبراسیون را ادامه ندهید. تا زمانی که نوک ویبراتور را کاملاً در بتن فرو نبرده‌اید آن را روشن نکنید. برای کارهای کوچک می‌توانید از ویبراتورهای قابل حمل و سبک استفاده کنید. ویبراتور را به زور به وارد بتن نکنید؛ چون ممکن است در میلگرد و فولاد مسلح گیر کند.

pars بازدید : 122 سه شنبه 07 خرداد 1398 نظرات (0)

برای انجام هر کاری استفاده از ابزار و وسایل مناسب باعث پیشرفت راحت‌تر و بهتر شدن آن کار خواهد شد. در کارگاه‌های ساختمانی یکی از مواردی که باعث کندی کار می‌شود تامین مصالح مورد نیاز است. زمان زیادی طول می‌کشد تا بتوان مصالح بنایی را به محل ساخت منتقل کرد. با استفاده از بالابر ساختمانی حمل و نقل مصالح به طبقات مورد نظر در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود. مهم نیست که کجا این مصالح انبار شده باشند، شما فقط نیاز دارید آن را تا محل قرار گیری بالابر ساختمانی حمل کنید و بعد از آن این بالابر است که در کوتاه‌ترین زمان این مصالح را به طبقه مورد نظر می‌رساند. می‌توانید نسبت به ابعاد پروژه از انواع مختلف با ظرفیت‌های متفاوت این بالابرها استفاده کنید. البته در برخی از پروژه‌ها لازم است از چندین بالابر استفاده کرد. اگر گروه‌های مختلفی در یک کارگاه ساختمانی مشغول به کار باشند، شما نیاز خواهید داشت از دو یا چند بالابر ساختمانی استفاده کنید. در هیچ پروژه ساختمانی نبود بالابر قابل تصور نیست و بدون آن کارها پیش نمی‌روند.

استفاده از بالابر ساختمانی برای کاهش هزینه‌ها Use of construction lifts

چه مواردی را در هنگام تهیه بالابر ساختمانی باید در نظر بگیریم

برای هر پروژه‌ای بالابر مناسب در بازار وجود دارد و شما می‌توانید آن را برای پروژه خود تهیه کنید. اصلی‌ترین بخش یک بالابر موتور آن است که باید تحمل وزن مورد نظر شما را داشته باشد. این موتورها هم در انواع تک فاز و هم سه فاز موجود هستند. اگر شما در یک پروژه کوچک تصمیم به استفاده از این بالابر ساختمانی دارید و موادی که تصمیم دارید به طبقات مختلف ساختمان برسانید وزن زیادی ندارند، استفاده از بالابر با موتور تک فاز مناسب‌تر است. این موتورها انرژی برق کمتری مصرف کرده و جای کمی را اشغال می‌کنند و می‌توانند برای پروژه‌های کوچک مناسب‌ترین باشند. اما اگر پروژه‌های شما بزرگ بوده و دارای طبقات زیادی است، باید از بالابر قوی‌تری استفاده کنید. برای تعداد طبقات زیاد باید از کابل طولانی‌تری هم استفاده شود که موتور باید وزن کابل را هم تحمل کند. موتورهای دارای سیم پیچ مسی دوام بالاتری دارند و مصرف برق آنها کمتر است. از دیگر مواردی که در زمان خرید بالابر ساختمانی باید در نظر گرفت، گیربکس آن است. گیربکس بیشترین فشار را باید تحمل کند و در صورتی که از جنس بی‌کیفیت استفاده شود در کارکرد بالابر تاثیر زیادی خواهد گذاشت. قرقره بالابر نسبت به ارتفاعی که بالابر باید بار را بالا بکشد، باید جای کافی برای کابل را داشته باشد.

طریقه نصب بالابر ساختمانی

این بالابرها را می‌توان به راحتی نصب کرد و بعد از انجام کار آنها را باز کرده و به جای دیگری منتقل کرد. در ابتدا پایه‌ها، موتور، قرقره و کابل و دیگر متعلقات بالابر را به محل نصب منتقل می‌کنیم. هر دو پایه را برعکس در فاصله مناسب بر روی زمین قرار می‌دهیم و ریل را به پایه‌ها وصل می‌کنیم. دقت کنید انتهای بسته ریل را به سمت بیرون قرار دهید و بعد از محکم کردن ریل، بالابر را برعکس کنید و پایه‌های آن را در صورت امکان جوش داده و یا وزنه بگذارید تا بالابر محکم شود. بعد از محکم کردن پایه جعبه بالابر که شامل موتور، گیربکس و قرقره است را در داخل ریل قرار دهید و انتهای ریل را ببندید. دقت کنید، در صورت انجام صحیح مراحل جعبه باید به راحتی بتواند درون ریل حرکت کند.

در هنگام کار با بالابر ساختمانی نکات ایمنی را رعایت کنید

رعایت نکات ایمنی در هر کاری اولین شرط است و برای کار با بالابر ساختمانی هم برخی موارد را باید رعایت کرد. اولین و مهم‌ترین نکته این است که همیشه ظرفیت بالابر را در نظر داشته باشید و از حمل بارهای سنگین‌تر خودداری کنید. نکته دوم، این بالابرها برای حمل بار در نظر گرفته شده‌اند و از آنها برای حمل انسان استفاده نکنید. شرایط نامساعد جوی باعث بهم خوردن تعادل دستگاه شده و خطر آفرین خواهد شد، در شرایط جوی نامناسب از آن استفاده نکنید.

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 18
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 48
  • بازدید ماه : 203
  • بازدید سال : 1,711
  • بازدید کلی : 7,253